Werkgemeenschap de Wende

Ben je geïnteresseerd om je aan te sluiten? Er zijn verschillende mogelijkheden:

Op Weg Naar Werk- of Leerwerk-traject

Ben je op dit moment niet werkzaam in het reguliere werkveld? Dan kan een Op weg naar Werk- of Leerwerk-traject je misschien verder helpen.

Bij de Wende werk je met begeleiding en houden we rekening met wat je wilt en aankunt. Samen kijken we wat er mogelijk is.

Wij doen dit in samenwerking met het Werkbedrijf.

https://www.werkbedrijfrvn.nl/

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Vrijwilligers

Binnen onze werkgemeenschap is de inzet van vrijwilligers belangrijk. Door samen met plezier aan het werk te zijn, vormen we een mooi geheel.

Vacature - Vrijwilliger Tuin

De donderdagochtend staat in het teken van de tuin. Er zijn dan allerlei verschillende werkzaamheden zoals aan- en verplanten, onkruiden trekken, snoeien en bemesten. Samen met de werkbegeleider zorgen we ervoor dat onze tuin de aandacht krijgt die ze verdient. We werken volgens de principes van permacultuur. Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen? Neem dan contact op.

Vacature - Voedselverwerking

De Wende is een thuis voor een diversiteit aan bomen en planten. Het verwerken van de oogst staat bij ons nog in de kinderschoenen. We zoeken iemand met kennis, creativiteit en ervaring om bijvoorbeeld jam te maken, thee te drogen of berkensap te tappen. Lijkt het je leuk om dit met de hulp van anderen vorm te gaan geven? Neem dan contact met ons op.Het diepste verlangen van de mens is om mens te zijn voor anderen [Viktor Frankl]

Contactgegevens

Adres:
Schatkuilsestraat 1
6611 KB Overasselt

Telefoon:

Contactpersoon:
Mw. Wietske Jetten +31(0)6 45 440 677

Email: contact@dewendeoverasselt.nl